Zoek bijvoorbeeld naar een activiteit of pagina

Op donderdagochtend 3 oktober organiseren Kunstloc Brabant en Erfgoed Brabant de zesde bijeenkomst van het netwerk voor intermediairs en consulenten die werkzaam zijn in het voortgezet onderwijs. Dit keer staat de bijeenkomst in het teken van actuele trends & ontwikkelingen en monitoring van het voortgezet onderwijs.

Meld je aan

Kunstloc Brabant en Erfgoed Brabant organiseren nu 2 jaar de netwerkbijeenkomsten voor het voortgezet onderwijs. Afgelopen half jaar hebben we daarom de opbrengsten van dit netwerk onder de loep genomen en een impact analyse gemaakt. Veel van de intermediairs uit het netwerk zijn hier op een bepaalde manier bij betrokken geweest. De resultaten van deze analyses zullen we tijdens deze bijeenkomst kort presenteren. 

Een aanbeveling uit de analyse was de wens om aandacht te hebben voor actuele trends en ontwikkelingen en monitoring binnen het voortgezet onderwijs. Voor deze bijeenkomst willen we daar direct ruimte en aandacht aan geven. We hebben daarom Ronald Kox van het LKCA uitgenodigd om een presentatie te geven over de landelijke actuele trends en ontwikkelingen binnen cultuureducatie in het voortgezet onderwijs. Afsluitend zullen we met elkaar van gedachte wisselen over de vraag ‘hoe monitor je het voortgezet onderwijs?'

De bijeenkomst duurt van 09:30 tot 12:00 en na afloop wordt een lunch verzorgd. De locatie wordt binnenkort bekend gemaakt. 

 

Vragen over deze bijeenkomst?

Heb je vragen over deze bijeenkomst? Neem contact met mij op.