Zoek bijvoorbeeld naar een activiteit of pagina

Speeddaten met VSBfonds in Goes voor financiering sociale projecten in Zeeland & Noord-Brabant

Heb je een idee om jouw buurt of wijk mooier te maken, of waardoor meer mensen elkaar leren kennen? Of ben jij bezig met een kunst- of cultuurproject waar iedereen aan kan, mag en wil meedoen? En ben je op zoek naar financiering? Donderdag 17 oktober zijn VSBfonds adviseurs aanwezig in wijkcentrum De Spinne in Goes om met mensen die hier ideeën voor hebben in gesprek te gaan. Samen ontdekken jullie of VSBfonds jou kan helpen bij het realiseren van jouw idee.

 

Voor mensen met mooie ideeën voor een sociale, inclusieve en creatieve samenleving

Deze speeddate is voor initiatiefnemers met ideeën die ervoor zorgen dat mensen erbij horen, mee mogen en mee kunnen doen. Aan de samenleving. Óf aan kunst en cultuur. Zoals projecten ter verbetering van de leefbaarheid van een buurt of waarbij mensen met verschillende achtergronden elkaar ontmoeten. Of initiatieven die meer kansen creëren voor een doelgroep, door hen bijvoorbeeld te koppelen aan professionals uit verschillende vakgebieden.

 

Heb je een idee?

Een pril idee of al een meer uitgewerkt plan? Kom langs in Goes tijdens de speeddate! Tijdens de sessie van 20 minuten kun je jouw idee presenteren. Je ontvangt direct advies of je idee past bij VSBfonds, tips om je idee of projectplan nog krachtiger te maken en praktische informatie over het doen van een aanvraag bij VSBfonds.

Aanmedlen via VSBfonds