Zoek bijvoorbeeld naar een activiteit of pagina

Heb je als Brabantse schrijver/maker - professioneel of amateur - of culturele organisatie vragen over financiering op het gebied van literatuur? Ben je benieuwd hoe je nieuwe publieksgroepen vindt en aan je blijft binden? En wil je weten hoe je je zichtbaarheid kunt vergroten?

Schroom niet en stel al je literatuur-gerelateerde vragen aan Fran van den Bogaert van Cult PR en aan Monique Cunnen van Kunstloc Brabant tijdens het spreekuur Letteren.

 

Fran van den Bogaert & Monique Cunnen

Fran van den Bogaert & Monique Cunnen

Fran is al 25 jaar actief in cultuur en ondernemerschap. Ze is opgeleid als communicatiespecialist en journalist. Met een groot netwerk in de media organiseert ze aandacht voor literaire- én culturele projecten. 

Monique is adviseur letteren en schrijft korte verhalen. Zij kan je o.a. meer vertellen over verschillende (Brabantse) subsidiemogelijkheden, ingangen in het onderwijs en creatief schrijven.

 

Adviesgesprek

Kom langs bij ons Spreekuur Letteren voor advies en inspiratie over literatuur en schrijven. Fran en Monique denken graag met je mee tijdens een (gratis) halfuur durend adviesgesprek.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je tijdig aan! 
Bij je aanmelding kies je een voorkeurstijdstip (alleen de nog niet-gereserveerde tijden kun je selecteren). Geef aan waarover je met ons wilt praten en met wie je e.v. samen komt.

Aanmelden

Wil je meer weten over het Spreekuur Letteren?

Neem dan gerust contact met me op.