Zoek bijvoorbeeld naar een activiteit of pagina

Online speeddaten met VSBfonds voor financiering sociale projecten in Zeeland en Noord-Brabant

Heb je een idee om jouw buurt of wijk mooier te maken, of waardoor meer mensen elkaar leren kennen? Of heb je een cultureel idee waar verrijking en verbinding centraal staan? En ben je op zoek naar financiering voor jouw initiatief? Op donderdag 12 september van 10:00-17:00 staan adviseurs van VSBfonds online klaar om met initiatiefnemers uit Noord-Brabant in gesprek te gaan.

 

Voor mensen met mooie ideeën voor een sociale, inclusieve en creatieve samenleving

Deze speeddate is voor initiatiefnemers met ideeën die ervoor zorgen dat mensen erbij horen, mee mogen en mee kunnen doen. Aan de samenleving. Óf aan kunst en cultuur. Zoals projecten ter verbetering van de leefbaarheid van een buurt of waarbij mensen met verschillende achtergronden elkaar ontmoeten. Of initiatieven die meer kansen creëren voor een doelgroep, door hen bijvoorbeeld te koppelen aan professionals uit verschillende vakgebieden.

 

Heb je een idee?

Een pril idee of al een meer uitgewerkt plan? Maak een afspraak voor de online speeddate! Tijdens deze sessie kun je jouw idee presenteren. Je ontvangt direct waardevolle feedback, zodat je weet of jouw initiatief aansluit bij ons donatiebeleid en of je een aanvraag kunt indienen.

Aanmelden via VSBfonds