Zoek bijvoorbeeld naar een activiteit of pagina

Deze training is bedoeld voor lokale adviseurs, beleidsmedewerkers en zzp'ers actief in het lokale amateurkunstveld. In de training leer je werken met de Toekomstkijk, een gesprekstool waarmee een onafhankelijk gespreksleider samen met een amateurkunstgroep de toekomstbestendigheid van hun groep bespreekt. Het gesprek biedt inzicht in de huidige situatie van de groep en zet aan tot concrete acties voor de toekomst.

Training

LET OP: dit gaat om de training in de avond. Wil je overdag de training volgen, klik dan hier

Om te leren werken met de Toekomstkijk, is er een training ontwikkeld. De training bestaat uit 3 dagdelen en eventueel online intervisie in groepjes. Deze training vindt plaats op woensdag van 19.00 - 21.30. Wij zorgen voor koffie, thee, water en wat lekkers! 

Bij minimaal 5 aanmeldingen gaat de training door. Er is plek voor maximaal 15 mensen. Nadat dit aantal is bereikt, sluiten we het aanmeldformulier. Wil je op de wachtlijst of op de hoogte gehouden worden voor een volgende keer? Stuur dan een mail naar Naomi Weerman of Suzanne Slachmuijlders. 

Sessie 1: woensdag 9 oktober

Tijdens de eerste training gaan we aan de slag met de werking en het gebruik van de Toekomstkijk tool, de randvoorwaarden en verwachtingen van een gesprek en hoe kom je tot een gesprek. 

De datum voor training 3 wordt geprikt aan het einde van deze training met alle deelnemers.

Sessie 2: woensdag 13 november

In de tweede training bespreken we jullie eerste ervaring en duiken we in op het onderdeel 'adviseren'. 

Sessie 3: ..

Tijdens deze training gaan we terugblikken en terugkoppelen, reflecteren en evalueren. 

Kosten en aanmelden

Binnen Brabant

Voor Brabantse lokale adviseurs, beleidsmedewerkers en zzp'ers actief in het lokale veld, kost de training 150 euro incl. 20 Toekomstkijks.

Meld je aan via onderstaande knop. 

De kosten worden achteraf in rekening gebracht. 

Aanmelden binnen Brabant

Buiten Brabant

Voor lokale adviseurs, beleidsmedewerkers en zzp'ers actief in het lokale veld buiten Brabant bedragen de kosten 300 euro incl. 20 Toekomstkijks. 

Meld je aan via onderstaande knop. 

De kosten worden achteraf in rekening gebracht. 

Aanmelden buiten Brabant