Zoek bijvoorbeeld naar een activiteit of pagina

Kunstloc Brabant maakt inspiratieverhalen waarin we goede voorbeelden uit Noord-Brabant uitlichten. Verhalen die laten zien wat de waarde van kunst en cultuur is voor onze provincie en haar inwoners. Met deze verhalen willen we beleidsmakers en het culturele veld inspireren en helpen bij het maken van hun beleid. 

Voorbeelden uit de praktijk

We maken verhalen over actuele thema's waarbij we steeds zoeken naar bijzondere, aansprekende projecten en initiatieven uit onze provincie. Zo zoomen we met interviews in op de diversiteit in het culturele aanbod in Brabant. Lichten we uit wat kunst kan betekenen in de zorg, op scholen, in de wijk. Bespreken we thema's als inclusie, digitalisering en duurzaamheid. En laten we jong en ouder talent uit onze provincie aan het woord.

Alle inspiratie op een rij

Heb je een tip?

We maken deze verhalen voor en met jullie. Heb je een goed idee voor een verhaal rondom een actueel thema dat speelt in de Brabantse culturele sector? Tip ons!

Ja, ik heb een tip

Schrijf je mee?

Deze verhalen en interviews maken we met een groep enthousiaste freelance redacteuren. Zij gaan voor ons op pad door onze mooie provincie. We zijn altijd op zoek naar nieuwe redacteuren. Bij het samenstellen van de pool streven we naar meerstemmigheid en een afspiegeling van onze provincie.

Heb je interesse?

Inspiratie in je mail

Elke zes weken een portie inspiratie in jouw mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Met deze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de actuele thema's die er spelen in Noord-Brabant en waar we met onze verhalen verder op inzoomen.

Stuur mij de nieuwsbrief

Kunstlocstokje

Werk jij in de Brabantse culturele sector en wil je het Kunstlocpubliek bereiken met jouw werk, evenement, tentoonstelling of festival? Beheer 24 uur lang de stories van ons Instagram account en geef onze volgers een kijkje in jouw culturele keuken! 

Hier wil ik meer over weten