Zoek bijvoorbeeld naar een activiteit of pagina

Na een bestuursperiode van vier jaar vertrekt Henri Swinkels als bestuurder van Kunstloc Brabant. Onder zijn leiding is Kunstloc Brabant uitgegroeid tot belangrijke speler in het culturele ecosysteem. In diverse rollen en in verschillende programma’s heeft Kunstloc als kennis en uitvoeringsorganisatie het netwerk in de Brabantse cultuursector versterkt. Dit vond plaats onder uitdagende omstandigheden zoals de coronapandemie, bezuinigingen en wisselend politiek beleid. Er zijn belangrijke stappen gerealiseerd in de transformatie naar een toekomstbestendige stichting in een steeds veranderende omgeving.    

Nu staat Kunstloc Brabant aan het begin van een nieuwe fase waarin andere uitdagingen relevant zijn. Deze zijn verbeeld en verwoord in de Meerjarenvisie Kunstloc 2030. De Raad van Toezicht gaat op zoek naar een nieuwe bestuurder die samen met de organisatie de ambities van Kunstloc vorm gaat geven.

De Raad van Toezicht is Henri erkentelijk voor zijn passie, inspiratie en inzet met name in de uitdagende tijden van de coronapandemie. We bedanken hem voor de fijne samenwerking en wensen hem veel succes in de toekomst.

Namens de Raad van Toezicht,

Frédérique Bijl 
Voorzitter Raad van Toezicht

Raad van Toezicht